Afbeelding
Foto:

De Jong Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar

n Speciale winacties tijdens gouden jubileumjaar

Hillegom n Met de verkoop van één vouwwagen en twee bagagewagens is De Jong Kampeer & Recreatie in mei 1972 als Kampeercentrum De Jong gestart. De tweelingbroers Hans en Harry de Jong hielpen hun ouders vanaf de eerste dag. 

Naast verkoop werden verhuur, onderhoud en reparatie toegevoegd en het assortiment sterk uitgebreid.

Inmiddels staat De Jong voor veel meer dan kamperen alleen! De nieuwe naam De Jong Kampeer & Recreatie dekt veel meer de lading. Kamperen kan ook heel luxe en comfortabel. De associatie met de toiletrol over de camping is al lang niet meer van toepassing.  

Met een luxecamper of -caravan is het voornamelijk zeer luxe en comfortabel reizen. Op 21.000 m2 staat alles op kampeer-, reis-, outdoor en recreatiegebied in Hillegom – De Zilk. Alles onder één dak voor eenieder die van beleving, avontuur en het buitenleven houdt.

Outdoorspecialist

In de showroom kunnen bezoekers terecht voor de verhuur en verkoop van zowel nieuwe als Bovag-occasion campers, buscampers, caravans, maar ook voor voortenten en luifels. De Jong is ook dé outdoorspecialist van de Duin- en Bollenstreek. In de kampeer- en outdoorwinkel staat een groot aanbod van recreatie-, kampeer- en campingartikelen, caravan-, camperaccessoires en outdoorkleding en -artikelen. 

Het Technocenter verzorgt onderhoud, schadeherstel en inbouw van alle mogelijke accessoires. Met een team van vijftig enthousiaste deskundige vakmensen is het bedrijf dynamischer dan ooit.


Speciale winacties 

Vanaf mei tot en met eind oktober viert De Jong deze gouden mijlpaal en pakt iedere maand uit met aanbiedingen en winacties met prijzen. Van een outdooroutfit tot twee luxecampingstoelen en met als hoofdprijs een mini elektrische vouwfiets. Meer info: www.dejongrecreatie.nl


Extra open

Op Tweede Pinksterdag (maandag 6 juni) zijn de showroom en winkel van De Jong extra geopend van 11.00 tot 17.00 uur en tot en met Tweede Pinksterdag geldt er een speciale jubileumkorting op barbecues.

Afbeelding
Afbeelding