Doe gezellig mee!
Doe gezellig mee! Foto:

Sport- en spelmiddag voor kids met een beperking

Lisse n Bij AV De Spartaan op sportpark Ter Specke kunnen kinderen (6 t/m 20 jaar) met een beperking op zaterdagmiddag 25 juni een middag gratis bewegen en plezier maken. Zo leren en zien ze nieuwe dingen.

Op de gezellige gezinsmiddag op de atletiekbaan is het gehele gezin welkom om een middag samen te bewegen en plezier te maken. Iedereen op zijn eigen niveau. Daar houden we zeker rekening mee. We willen jullie nieuwe dingen laten zien en/of laten ervaren, samen met je broertjes/zusjes.

In samenwerking met de Stichting de Zevensprong en Rotary Hillegom-Lisse organiseert atletiekvereniging De Spartaan deze sportieve gezinsmiddag op sportpark Ter Specke. Tijdens het 60-jarig jubileumfeest van De Spartaan in 2021 is er bij (oud)leden van de atletiekvereniging geld opgehaald zodat jullie kosteloos kunnen deelnemen aan deze sport- en spelmiddag.

Er zullen diverse spelactiviteiten uitgezet worden op de atletiekbaan waar we iedereen, op een zeer brede manier, kennis laten maken met de moeder der sporten, atletiek! Er zal die dag voldoende begeleiding aanwezig zijn. De middag sluiten we af met een heuse prijsuitreiking, een demonstratie en iets heel lekkers voor iedereen. Wil je meer informatie over deze dag of misschien je nu al inschrijven? Stuur dan een mailtje naar: avdespartaan60@gmail.com.


Jaarmarkt biedt ook ruimte aan verenigingen

Hillegom n De Hillegomse Jaarmarkt komt na twee jaar coronastilte met een primeur voor Nederland. "Donderdag 25 augustus openen wij in Hillegom het nieuwe verenigingenseizoen 2022/2023 met iedereen die in Hillegom actief is. Daarbij denken wij aan alle soorten verenigingen en ook bedrijven die van zich laten horen."

"Twee jaar lang hebben onder meer de verenigingen in Hillegom geen nieuwe leden kunnen aantrekken. 


Tijdens het werven van deelnemers voor de jaarmarkt merken wij dat de verenigingen enthousiast zijn om van zich te laten horen en het publiek te informeren om lid te worden", zegt Bonnie Wiegel die al eerder in diverse plaatsen tijdens de Grote Club Aktie verenigingenmarkten organiseerde. 

De datum 25 augustus komt goed uit. Een maand later viert op 25 september de Grote Club Aktie haar 50-jarig jubileum. Vanaf begin september worden landelijk door de Club Actie activiteiten georganiseerd.

De Jaarmarkt biedt ook Hillegomse en regio-ondernemers een podium om het bedrijf in de belangstelling te zetten. 


Standwerkersconcours

Als extra onderdeel van de markt vindt verdeeld over de gehele lengte van de Hoofdstraat een landelijk Standwerkersconcours plaats. Het concours wordt gehouden in het teken van de ‘Grote prijs van de Bollenstreek”. Inschrijven kan via: info@b-o-b.nl tot vrijdag 1 juli.