Afbeelding
Foto:

Zomerdrives van Bridge Club Lisse

Lisse n Deze zomer organiseert Bridge Club Lisse weer de welbekende Zomerdrives. Vanaf 22 juni tot en met 27 juli vinden deze drives plaats op de woensdagavonden in ’t Poelhuys aan de Vivaldistraat 4. 

De aanvang is steeds om 19.45 uur, maar graag aanwezig zijn om 19.30 uur in verband met de betaling. De kosten voor leden van de NBB bedragen € 3,50 persoon per avond. Niet-NBB-leden betalen € 4,00 per persoon. Tijdens de bridgedrive wordt na de derde ronde 10 minuten pauze gehouden. De finale is op 3 augustus. Hiervoor gelden plaatsingsregels.
Inschrijven kan uitsluitend via de agenda op de clubwebsite (9020,bridge.nl), via e-mail (tc.bclisse@gmail.com) of 06-18715982. Meer info via de mail: aadbaak@live.nl. Vermeld daarin ook het telefoonnummer waarnaar teruggebeld kan worden.


Kennismaken met biljarten

Lisse n Biljartvereniging De Beukenhof biedt de mogelijkheid om kennis te maken met deze tak van sport. 

Clubleden zullen in eenvoudige speelvormen de geheimen van ‘het spel met de keu’ onthullen. Biljarten kan in wedstrijdverband worden beoefend, maar vooral ook op een informele, recreatieve wijze. Een afspraak te maken met een medespeler is het enige dat nodig is. De gratis biljartinloop is op donderdag 23 juni vanaf 14.00 uur in De Beukenhof, Eikenlaan 2a. Ook dames zijn van harte welkom. Deelnemers worden getrakteerd op een drankje.


Schildpad in een Kikkerland 

Hillegom n Van Dagmar Plate ontving de redactie bijgaande bijzondere foto. Ze schreef erbij:

"Vandaag kwam ik tot mijn verassing schildpadden tegen in de sloot bij de Aalberserlaan in Hillegom. Ze lagen heerlijk te zonnen op de omgevallen boom in het water."