De editie uit 2019 werd goed bezocht. | Foto: Mike van Bemmelen
De editie uit 2019 werd goed bezocht. | Foto: Mike van Bemmelen Foto: Mike van Bemmelen

Business & Bites Bollenstreek bij ’t Huys Dever

Lisse n De tuinen van ’t Huys Dever vormen dinsdag 23 augustus weer het decor voor het netwerkevent ‘Business & Bites Bollenstreek’. Na twee jaar van noodgedwongen afwezigheid door corona, heeft de organisatie het initiatief weer opgepakt om het grootste netwerkevenement van de Bollenstreek een vervolg te geven.

In 2019 werd de eerste editie met bijna 450 gasten direct een groot succes. De organisatie verwacht dit succes deze editie te kunnen evenaren, mede vanwege de vele geluiden dat een groot regionaal netwerkevent op dit moment wordt gemist. Toch wordt het aantal kaarten beperkt tot maximaal 500 en is het advies je snel aan te melden.

Bezoekers zullen wederom getrakteerd worden op een bijzondere combinatie van hapjes, bereid door regionale horecabedrijven, samen met drankjes en passend entertainment. Uiteraard is er tijdens de middag voldoende gelegenheid om te netwerken en bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

De organisatie wordt ook dit jaar ondersteund door verschillende sponsors en regionale businessclubs. Geïnteresseerden die geen lid zijn van een participerende businessclub kunnen zich individueel aanmelden. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop € 25,00 per stuk (exclusief btw) en zijn te koop via www.business-bites.nl.

Business & Bites Bollenstreek zal op 23 augustus van 17.00 tot 20.00 uur plaatsvinden in de tuinen van 't Huys Dever in Lisse. Meer info op www.business-bites.nl.