Afbeelding
Foto: ac

Brandweer bezoekt speeltuin Jeugdland

HILLEGOM n Wat een gave start van de vakantie! De Hillegomse brandweer brengt op vrijdag 8 juli een bezoek aan Speeltuin Jeugdland. 

Uiteraard komt de brandweerauto mee en kunnen de kinderen deze uitgebreid bekijken. Tevens zal er een waterballet zijn en kunnen er vragen gesteld worden. Het bezoek is gepland om 15.30 uur. Alle kinderen uit Hillegom zijn welkom. De toegang is gratis.


Informatiebijeenkomst over bouwplannen Vuursteeglaan Zuid

Lisse n Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan en de gemeente Lisse hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een eerste schetsontwerp voor woningbouw op een locatie aan de Vuursteeglaan Zuid te Lisse. 

Hierover is op woensdag 6 juli om 19.30 uur een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis aan de Heereweg 254. De avond begint met een gezamenlijk gedeelte, waaronder een presentatie door Timpaan. Daarna is er een interactief gedeelte waarin we samen met inwoners (in kleinere groepjes) doorpraten over de plannen. Timpaan wil graag circa 83 nieuwbouwwoningen in diverse prijssegmenten bouwen op de locatie Vuursteeglaan Zuid. In het huidige plan is rekening gehouden met 25% sociale huurwoningen en 35% koopwoningen met een prijs die niet boven de Nationale Hypotheek Garantie grens uit zal komen.