Afbeelding
Foto:

Linedance bij Zondag Open

LISSE n Stichting De Paraplu organiseert jaarlijks een reeks culturele uitvoeringen. Het volgende optreden betreft de Feel Free Countrydansers uit Lisse.

Zij staan onder leiding van Co de Vries en geven een demonstratie linedance. Deze groepsdans is van oorsprong een ritmisch bewegen op countrymuziek. Tegenwoordig zijn ook muzieksoorten zoals pop, rock en salsa zeer gebruikelijk. Uiteraard is er de mogelijkheid om ook zelf de dansvloer te betreden. De danssessie is op zondag 27 november vanaf 13.30 uur in De Beukenhof. Mede dankzij een donatie van Fonds 1818 is de toegang gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan op werkdagen van 18.00 tot 19.00 uur bij Lida Zoet via telefoon 0252-410331 of via e-mail: lidazoet@hotmail.com.


Corine Rotteveel maakte Foto van het Jaar

LISSE n De leden van Facebook-groep Je bent Lisser als... hebben de Foto van het Jaar gekozen.

Corine Rotteveel kiekte het plaatje tijdens een excursie bij de Eendenkooi in Warmond. Halverwege zag ze deze koeien in de avondzon met de prachtige weerspiegeling in het water, een 'lucky shot' zoals ze zelf zegt. De prijsuitreiking heeft inmiddels plaatsgevonden, gefeliciteerd Corine!