Het weekend in met De Vrienden van Da Capo Live!

LISSE n De laatste voorbereidingen voor De Vrienden van Da Capo Live! zijn in volle gang. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november worden het spectaculaire muzikale avonden in het Fioretti College aan de Sportlaan 3.

De harmonie van Da Capo, onder leiding van René Leckie, werkt op deze avonden samen met coverband Support Act, bastrombonist Jos Jansen, zangers Fabiënne Dallau, Marcia Zuidema en Jordi Kerkum. Het worden mooie avonden met optredens in uiteenlopende genres, van klassiek tot pop en Nederlandstalig. De zaal wordt omgetoverd tot een sfeervolle kroeg met grote dansvloer en met gezellige zitjes. Na de optredens kan er verder gedanst worden op muziek van Splash! Drive-in show. Er 

Vanaf half oktober heeft de harmonie elke donderdagavond samen gerepeteerd met de band, Jos en de zangers om deze combinaties perfect te maken. Om de laatste muzikale puntjes op de i te zetten verbleef de harmonie begin november een weekend in Bladel, waar twee dagen is gerepeteerd. Dit weekend was niet alleen goed voor het samenspel maar ook voor het groepsgevoel.

Kaarten à € 20,00 kunnen nog besteld worden, kijk voor meer informatie op www.dacapolisse.nl of check de Facebook- of Instagram-pagina. De Vrienden van Da Capo Live begint beide dagen om 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur.