Activiteiten bij Kindervreugd

Lisse n Bij Speeltuinvereniging Kindervreugd (Romijnstraat 40A) kan de jeugd op maandag 20 maart in de avond een uurtje komen knutselen.

Het gaat om kinderen vanaf groep 3 tot en met 14 jaar. Wat er geknutseld wordt, is nog een verrassing. Aanvang 19.00 uur, einde 20.00 uur.

Op vrijdag 24 maart is er een bingo, alleen toegankelijk voor leden en donateurs van 16 jaar en ouder. De zaal gaat open om 19.30 uur. 


Dienst PG Lisse in Pauluskerk

LISSE n De Protestantse Gemeente Lisse houdt zondag 19 maart een dienst.

Deze kerkdienst (4e veertigdagentijd) wordt gehouden in de Pauluskerk aan de Ruishornlaan 33 en begint om 10.00 uur. Voorganger is ds. M. van Duijn.


Paasviering PCOB in de Proeverij

LISSE n De PCOB komt donderdag 16 maart bijeen in een speciale Paasviering. 

De heer Bas de Ronde neemt ons met zijn programma ‘Op weg naar Pasen’ mee naar de geschiedenis van het Joodse volk, beginnend bij het Paradijs en eindigend bij de opstanding van Jezus. De bijeenkomst wordt gehouden in De Proeverij aan de Bondstraat en begint om 15.00 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur. De toegang en de koffie zijn gratis. Ook niet-leden van de PCOB zijn hartelijk welkom.


André Beijk vertelt over Keukenhof

LISSE n Keukenhof is bij iedereen wel bekend. Maar wat gebeurt er allemaal achter de schermen zodat wij kunnen genieten van dit prachtige bloemenpark?

Voormalig tuinmedewerker van Keukenhof André Beijk weet hier alles van en kan er veel over vertellen. Bent u ook benieuwd naar de verhalen over Keukenhof, dan bent u van harte welkom op dinsdag 21 maart om 10.00 uur tijdens de koffieochtend in het Paus Franciscus Huis, Heereweg 271 te Lisse. Voor de onkosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.