De Tafel van Welzijnskompas – de Heemtuin schuift aan

LISSE n De Tafel van Welzijnskompas is iedere maandag van 15.00 tot 16.30 uur te bezoeken in de bibliotheek aan de Koninginneweg 79A. 

Je kunt er terecht met vragen over mantelzorg, meedoen en ontmoeten, buurtwerk, gezond leven, persoonlijke ontwikkeling of vrijwilligerswerk. Op maandag 20 maart zijn medewerkers van de Heemtuin in Lisse aanwezig om meer te vertellen over vrijwilligerswerk bij de Heemtuin. "De Heemtuin Lisse is een wildeplantentuin die wordt onderhouden door vrijwilligers die graag in de natuur bezig zijn. Op woensdag- en vrijdagochtend wordt er in de tuin gewerkt aan het behoud van inheemse planten, bomen en struiken. De tuin is dan van 09.00 tot 12.00 uur geopend. U bent van harte welkom om langs te komen en te kijken of het tuinwerk ook iets voor u zou kunnen zijn. Ervaring of plantenkennis is welkom, maar niet nodig. Als u affiniteit met groen heeft en u zich met coördinerende of PR werkzaamheden voor de heemtuin zou willen inzetten, maken wij ook heel graag kennis met u. Meer informatie over de Heemtuin is te vinden op onze website heemtuinlisse.webs.com."

Voor meer info, vragen of een afspraak maken: neem contact op met Ingrid van der Ploeg van Welzijnskompas via 0252-757100.