Afbeelding
Foto:

Scan & Win-prijzenfestival

Hillegom n Jumbo van Beest & Giftclub van Beest geven de komende weken maar liefst 300 prijzen weg.

Tijdens de Scan & Win-weken kan iedereen kans maken op een van de vele leuke en mooie prijzen zoals: Jumbo boodschappencheques, een bbq, vrijkaarten voor de Upside Down in Amsterdam, verzorgingsproducten, gave gadgets en nog veel meer. Als klap op de vuurpijl maakt iedereen die meedoet ook kans op een levensgrote teddybeer.

Tot en met 3 april ontvangen klanten bij iedere aankoop in de Jumbo of Giftclub een scankaartje met hierop een unieke barcode. Centraal bij deze actie staat de unieke Scan & Win-zuil. Deze staat in Giftclub van Beest aan de Vennipperhof 1. Hier is het mogelijk om de barcode te scannen. Gewonnen? Dan wordt direct de bon geprint waar de prijs op staat. Prijzen kunnen meteen opgehaald worden bij de balie van de Giftclub. “Zo gemakkelijk is het! Met deze unieke actie willen wij de trouwe Jumboklanten verrassen en klanten kennis laten maken met de Giftclub!”, laat manager Daniëlle Louter van Giftclub van Beest weten. 

| Op de foto: links Daniëlle Louter, rechts Angela Korfage.


Stijldansen in ‘t Poelhuys

Lisse n Zaterdag 25 maart houdt Bescal in ‘t Poelhuys aan de Vivaldistraat 4 weer een gezellige stijldansavond met livemuziek en een dj. Entree € 2,50.

Livemuziek word verzorgd door Kitty en Jan, afgewisseld met cd-muziek door een dj. Vanaf 20.00 uur is de zaal open en om 20.30 uur beginnen we met de eerste quickstep. Ook onder meer de wals, tango, rumba en chachacha komen voorbij. Einde is rond 23.30 uur.