Rosamint Faas. | Foto: pr
Rosamint Faas. | Foto: pr Foto: pr

Jazzy Sunday met Rosamint Faas

HILLEGOM n Jazzzangeres Rosamint Faas staat zondagmiddag 26 maart in de spotlight bij het altijd gezellige Villa Flora in Hillegom. Deze zeer getalenteerde zangeres is in brede muziekkringen een bekende verschijning en stond op vele grote jazzfestivals, theaterpodia en de bühne van talloze jazzcafés. 

Met haar heerlijke jazzy stem en grote vocale virtuositeit weet ze haar luisteraars zeer te bekoren. De Gooise Rosamint studeerde jazz en zang aan het Utrechts Conservatorium en volgde masterclasses bij onder meer de legendarische Amerikaanse jazzvocalist Mark Murphy en zangeressen Denise Jannah en Josee Koning. Ze werkte samen met Rob van de Broeck, Henk Meutgeert en Theo Loevendie, bepaald niet de minsten. Haar repertoire omvat veel bekende jazzsongs, zoals Night & Day, But Not for Me, The lady is a Tramp en ook Braziliaanse classics als the Girl from Ipanema en Corcovado. Van jongs af luisterde ze al naar Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Billie Holiday. Met haar heerlijke jazzy stem zet ze al zingend een overrompelend aangename film voor haar luisteraars neer.

Rosamint wordt begeleid door het trio van de veel geroemde pianist Cees Diepeveen, de virtuose contrabassist John Erich en drummer Pim de Boer.

Kom zondagmiddag 26 maart naar Villa Flora, Hoofdstraat 55 om te genieten van heerlijke jazzmuziek met het Huistrio Cees Diepeveen en deze topzangeres. Aanvang 14.00 uur, toegang gratis. (foto: pr)