De tulpenpluktuin staat garant voor veel plukplezier. | Foto: Hella Radic
De tulpenpluktuin staat garant voor veel plukplezier. | Foto: Hella Radic Foto: Radic

Tulpenpluktuin mét bijzondere activiteit

LISSE n Als de lente definitief is begonnen, dan weet je dat het weer tijd is voor de Tulpenpluktuin op 't Vierkant. Dit jaar vindt het evenement plaats op zaterdag 1 april en dat is geen grap!

Speciaal voor alle kinderen uit Lisse en omgeving is er in Dorpshart Lisse een heuse Tulpenpluktuin, op 't Vierkant naast de terrassen. Zelf je eigen tulpen plukken en ze later thuis in een mooi vaasje zetten, hoe leuk is dat? Vanaf 12.00 uur staan er maar liefst 10.000 tulpen op het dorpsplein klaar om geplukt te worden. Kinderen kunnen in deze pluktuin gratis een klein bosje tulpen plukken. Er zijn tulpen in verschillende kleuren, maar welke kleuren dit zijn houden we nog even geheim. 

Om 12.00 uur gaat de Tulpenpluktuin open en kun je je eigen bosje tulpen komen plukken. Kom op tijd, want op=op. En als jij tulpen aan het plukken bent, kunnen papa en mama bijvoorbeeld gezellig een terrasje pakken. Behalve tulpen plukken kun je je ook mooi laten schminken en op de foto met Tilly Tulp.


Bloemslinger Lisse 825

Ter ere van het 825-jarig bestaan van Lisse zal er dit jaar, in samenwerking met de scholen in Lisse, een 825 meter lange narcissenslinger worden gemaakt en opgehangen in het centrum van Lisse. De laatste meters van deze slinger zullen geregen worden tijdens de Kids Tulpenpluktuin op het Vierkant.

De Tulpenpluktuin is open zo lang de voorraad strekt (uiterlijk tot 16.00 uur). Kijk voor meer info op dorpshartlisse.nl/evenementen. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting Lisse Marketing, Dorpshart Lisse, Fa. P. van Rijssel & Zonen en Ondernemersfonds Lisse cluster Agrarisch.