Afbeelding
Foto: Annemiek Cornelissen

Flora goes Asia

HILLEGOM n Bij Villa Flora vond op zaterdag 20 mei een optreden plaats van de band Akoestix, onder het motto "Flora goes Asia”. Op deze avond kregen de aanwezigen een zestal Aziatische gerechten voorgeschoteld in combinatie met bijpassende wijnen. Tussen het tafelen door trad de band op en gingen de voetjes van de vloer. Kortom een gezellige avond, iedereen genoot.


Pannenkoeken-party

HILLEGOM n  Bij Speeltuinvereniging Jeugdland vindt op woensdag 31 mei een leuke activiteit plaats, Het betreft een pannenkoekenparty van 16.00 tot 18.00 uur. Uiteraard wordt daar een lekker glaasje limonade bij geschonken. In verband met de inkoop is van te voren opgeven noodzakelijk. Dat kan via info@ac-media.nl of 0651841259.


Judoschool Ukemi naar NK

judo n In Beverwijk stond zondag 21 mei de Noord-Hollandse kampioenschappen voor teams op het programma. In vier categorieën werd gestreden om de Noord-Hollandse titel: Jongens -12 jaar, meisjes -12 jaar, jongens -15 jaar en meisjes -15 jaar. De nummers 1 en 2 in elke categorie plaatsen zich voor het NK. Judoschool Ukemi deed in alle vier de klassen mee in een samengesteld team met Judo Yushi uit Nieuw-Vennep. Alle vier de teams eindigden op het podium! Na sterke optredens van alle judoka's eindigden twee teams met het zilver om hun nek en tevens een ticket voor de Nederlandse kampioenschappen!