Tuinwerkdag en ‘Fiets Zoekt Groen’ bij De Groeituin

groen n Kom en doen mee met de maandelijkse tuinwerkdag van De Groeituin in Hillegom. Als je zin hebt om de handen uit de mouwen te steken in het heerlijke lenteweer, dan ben je van harte welkom. 

Op zaterdag 3 juni van 10.00 tot 13.00 uur trekken we onze werkschoenen aan en stropen we de mouwen op. Er zijn verschillende klussen, zowel groot als klein, dus er is voor ieder van wils. Voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd. 


Sfeer proeven 

Kom sfeer proeven en/of meedoen op de tuinwerkdag van De Groeituin. Aanmelden kan telefonisch via (0252) 757100 of stuur een e-mail naar info@welzijnskompas.nl. We hopen je te ontmoeten op 3 juni! 

‘Fiets Zoekt Groen’ 

Ook op deze dag organiseert De Groene Uitdaging weer Fiets Zoekt Groen. Een inspirerende fietstocht langs de groene, soms nog verborgen pareltjes in de Duin- en Bollenstreek! 


Tijdens Fiets zoekt Groen stap je lekker op de fiets en kun je zelf je route uitstippelen om langs te gaan bij de deelnemende locaties. Ook dit jaar zijn er in de Duin- en Bollenstreek meer dan twintig locaties te bezoeken, voor ieder wat wils. Van buurtinitiatief, tiny houses tot de mooiste tuinen.  Ook De Groeituin is onderdeel van deze route! De vrijwilligers van De Groeituin geven uitleg over de opzet van dit sociale project in het algemeen en wat de Groeituin specifiek betreft. Over wat er zoal groeit en bloeit; voelen, ruiken en heel soms ook proeven. Fiets gezellig langs, de koffie staat klaar!