Afbeelding
Foto: PR

"Wilde Westendag" bij stichting Puntenburg

Lisse n Op zondag 4 juni zal manege Puntenburg omgetoverd worden tot een Wilde Westen dorp, waar kinderen en jongeren met een beperking samen met hun broertjes, zusjes en begeleiders welkom zijn. 

Met een indianentooi en schmink starten de kinderen aan een carrousel van 'indianen spelletjes' waar zij ook de kans krijgen om een echt paard te versieren. Als alle spelletjes succesvol uitgevoerd zijn, dan wordt het tijd voor het uitreiken van de indianen diploma met een klein kadootje. Na afloop is er nog een demonstratie van de getrainde paarden van Puntenburg.


De dag wordt geheel verzorgd door Rotaryclub Hillegom-Lisse samen met de vrijwilligers van Stichting Puntenburg (paardrijden voor kinderen met een beperking). Toegang is gratis, parkeren is geregeld op het weiland voor de manege, aankomsttijd is vanaf 10:45 en afsluiting is rond 15:00.

De aanmeldingen stromen binnen via diverse organisaties in de buurt zoals Stichting de Zevensprong en voor het eerst dit jaar doen de jongeren van Stichting Zilveresdoorn ook mee.