Afbeelding
Foto:

Laatste kans: Dino weken

Lisse n Het is een ongelofelijk succes: de Dino weken van Intratuin Lisse. Er zijn al honderden kinderen uit de gehele regio bij het tuincentrum langsgegaan opzoek naar de metershoge dinosauriërs die de Intratuin in haar winkel heeft tentoongesteld. Met de ranger speurtocht in de hand kunnen de kleintjes opzoek naar de dino’s om uiteindelijk het juiste woord bij elkaar te puzzelen.

Sommige van de kinderen zijn zo onder de indruk van de levensechte dinosauriërs dat de opwinding en verwondering in hun ogen zichtbaar is. De Dino weken hebben een magische sfeer gecreëerd in het tuincentrum, waardoor bezoekers van alle leeftijden zich even in een andere wereld wanen, vol mysterie en prehistorische grootsheid.


Ben jij nog niet op bezoek geweest? Wacht dan niet langer! De dino weken zijn nog te bezoeken tot en met tweede paasdag.


Openingstijden rondom Pasen: Witte donderdag: 9.30-21.00 uur; Goede vrijdag: 9.30-17.30 uur; Stille zaterdag: 9.30-17.30 uur; Eerste Paasdag: 10.00-17.00 uur; Tweede Paasdag: 09.30-17.30 uur.


Peuter en kleutergym bij SDO Korfbal

hillegom n Bij SDO is er elke zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur peuter- en kleutergym voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. 

Samen met leeftijdsgenootjes doen wij leuke spelletjes met en zonder de bal onder begeleiding van een ervaren trainer. Op het nieuwe kunstgrasveld kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven en is het mogelijk voor de ouders om te kijken naar hun spelende kind. 

Alle kinderen in de leeftijdscategorie van 3 t/m 6 jaar zijn welkom om een paar keer gratis mee te trainen met een enthousiaste groep kinderen. 

Momenteel is SDO druk bezig met de bouw van een nieuw veld. Vandaar is de ingang van het veld verplaatst naar de achterkant. De ingang is bij de Oekraïne-woningen tegenover de tennisvereniging op de Stationsweg 45.


Tip de redactie!

Heeft u nieuws of een tip? Neemt u dan even contact op met de redactie! Dat kan via tel. 06-13017660 of redactie@lissernieuws.nl of redactie@dehillegommer.nl