Correspondent gezocht voor Lisse

vacature n LisserNieuws is op zoek naar een nieuwe correspondent die bij voorkeur naast het schrijven van boeiende artikelen ook fotografische vaardigheden bezit. 

De ideale kandidaat is iemand met een scherpe pen en oog voor detail, die de lokale gebeurtenissen en/of politiek in Lisse op unieke wijze kan vastleggen. Heb je ervaring met journalistiek en fotografie en ben je betrokken bij de gemeenschap? Dan biedt het LisserNieuws jou de kans om deze boeiende rol te vervullen. Er is een vergoeding bespreekbaar.

Stuur je sollicitatie naar onze redactie via redactie@lissernieuws.nl Een schrijfproef en fotografisch portfolio is welkom, maar niet verplicht. Bellen met eindredacteur Cor de Mooy kan ook op tel. 06-13017660.


Bakkie Troost

lisse n Mensen die leven met verlies van kort of lang geleden kunnen elkaar ontmoeten in een informele sfeer met ruimte om te delen en elkaar tot steun te zijn. 

Verlies hoort bij het leven. Het verliezen van een ouder, partner, kind of iemand anders die je dierbaar was, hetzij door de dood of een scheiding, raakt diep. Die leegte kan plotseling opduiken en het leven na zo’n verlies is gewoon niet makkelijk. Gedachten en gevoelens kunnen alles overnemen, waardoor de rest van het leven soms in de schaduw staat. Erover praten of gewoon samen zijn met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt, kan helpen om alles een plek te geven.

Het blijkt een pleisterplaats te zijn voor iedereen met verlieservaring, en dat is precies waar Bakkie Troost voor bedoeld is.

Elke eerste woensdag van de maand, van 10.00 tot 11.30 uur, dus 1 mei, in 't Poelhuys, Vivaldistraat 4, Lisse. Aanmelden mag via info@welzijnskompas.nl, maar spontaan binnenlopen mag ook.