Afbeelding
Foto: pr

Workshop positieve gezondheid bij de bibliotheek

dinsdag 21 maart 2023 10:00 tot 12:00

In de bibliotheek van Lisse kun je dinsdag 21 maart van 10.00-12.00 uur de workshop Positieve gezondheid volgen. Positieve gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Kun je je bijvoorbeeld voldoende redden? Voel je je gelukkig of misschien juist eenzaam? En is er misschien medische zorg nodig of steun uit je omgeving? Het gaat erom dat jij je gezond en energiek voelt, op de manier die bij jou past.

Tijdens de workshop wordt met een andere blik naar de positieve gezondheid gekeken. Hierdoor krijgen deelnemers meer inzicht in wat ze echt belangrijk vinden en wat ze wensen. Positieve gezondheid gaat om fysieke gezondheid, kwaliteit van je leven, zingeving, kunnen meedoen, hoe je je dag indeelt en of je lekker in je vel zit.

Deze workshop is georganiseerd in samenwerking met Welzijnskompas en wordt gegeven door Laura van Oss, adviseur welzijn en positieve gezondheid Welzijnskompas. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Gezonde bieb
Deze workshop wordt gepresenteerd binnen het thema Gezonde bieb. De Bibliotheek Bollenstreek biedt inspiratie, activiteiten en tips voor jouw positieve gezondheid. Op fysiek, mentaal en financieel gebied.

Locatie