Afbeelding
Foto: pr

Tulpenconcert van Symfonieorkest Bloembollenstreek

vrijdag 24 maart 2023 19:30

De drie orkesten van de vereniging Symfonieorkest Bloembollenstreek geven op vrijdag 24 maart om 19.30 uur hun jaarlijkse gezamenlijke Tulpenconcert, deze keer weer in de Pauluskerk te Lisse. De drie orkesten zullen elk een deel van het programma voor hun rekening nemen.

Kaarten voor dit concert kosten € 14,– voor volwassenen en € 7,– voor kinderen tot 12 jaar. De kaarten zijn beschikbaar via de website van de vereniging Symfonieorkest Bloembollenstreek (https://www.symfonieorkest-bloembollenstreek.nl/) en aan de zaal met een QR code. De zaal opent om 19.00 uur.

Het Juniorenorkest, bestaande uit de jongste leden van de vereniging en onder leiding van Marcus Vliegen, opent de avond met een aantal korte muziekstukken uit het klassieke en filmrepertoire.
Het volwassenen-orkest (SOB) speelt onder leiding van Paul van der Reijden twee delen uit de 2de symfonie van Brahms.
Na de pauze speelt het Jeugdorkest de Ouverture uit Rosamunde, Hights van Lord of the Rings en Millennium. Dit is het eerste concert met de nieuw aangestelde dirigent Bram Soentjens.
Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van de drie orkesten: de Bloemenwals van Tsjaikovski.
Alle orkesten kunnen nog leden gebruiken. Dit concert is een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de vereniging.

Locatie