Afbeelding
Foto: pr

Voorjaarsconcert in de Pauluskerk

zaterdag 23 maart 2024 19:00

De drie orkesten van het Symfonieorkest Bloembollenstreek (SOB) geven op zaterdag 23 maart 2024 hun voorjaarsconcert in de Pauluskerk te Lisse. 

Op deze bijzondere avond komen het volwassenenorkest (SO), het jeugdorkest (JO) en het juniorenorkest (JUSO) van de vereniging samen om gezamenlijk hun indrukwekkende concertstukken ten gehore te brengen. Elke orkest zal schitteren met hun unieke klank en uitvoering, waardoor het publiek wordt meegenomen op een betoverende reis door diverse muzikale landschappen.

Na prachtige melodieën en meeslepende harmonieën van elk orkest afzonderlijk, bereiken we het hoogtepunt van de avond. Als afsluiting gaan namelijk alle drie de orkesten verenigd op het podium staan, hun krachten bundelen en een meesterlijk muziekstuk presenteren dat de diversiteit en samenhang van hun talenten weerspiegelt. Het belooft een magisch moment te worden waarin de muziek de harten van het publiek zal veroveren en een blijvende indruk zal achterlaten.

De zaal gaat open om 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. Kaartverkoop vindt plaats via de website https://www.symfonieorkest-bloembollenstreek.nl/kaartverkoop/ of aan de zaal.

Locatie