Afbeelding
Foto: pr

Voorstelling ‘’De Blinden’’ in het Fioretti College

zaterdag 13 april 2024 20:00

De Blinden is de nieuwe voorstelling van De Makers Theater!

De nieuwe voorstelling van De Makers Theater, genaamd ‘’De Blinden’’  is op 13 en 14 april te zien in het Fioretti College. 

Laura Martin en Nicolette Terhaag regisseren twaalf jonge acteertalenten uit Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Lisse én Sassenheim. Samen hebben ze zich vastgebeten in dit fascinerende stuk. De Blinden (1890) is een stuk van Maurice Maeterlinck, winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur. Het stuk gaat over een groep blinden in ‘een oeroud bos in het hoge noorden, onder een hemel uitbundig bezaaid met sterren’, zoals Maeterlinck het bij de aanvang van zijn stuk omschrijft.

De groep blinden wacht op de terugkomst van hun gids, de priester. Ze komen erachter dat hij dood is en langzamerhand beginnen ze te beseffen dat ze op zichzelf zijn aangewezen. De blinden weten niet wat ze moeten doen. Ze draaien rond elkaar met hun zinnen, weten niet waar ze zijn, wat ze zijn en wat er precies gebeurt. Een beklemmend verhaal over ontreddering en existentiële angst.

Op 13 en 14 april is de voorstelling om 20.00 uur te zien in het Fioretti College Lisse aan Sportlaan 3 te Lisse.

Een kaartje kost €17,50 voor volwassen en €12,50 voor jongeren onder 18, inclusief parkeren, garderobe en een kopje koffie of thee vooraf.

Er wordt eenmalig €0,67 transactiekosten gerekend per bestelling.

Kaarten reserveren kan via: https://demakerstheater.nl/de-blinden/ , voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op het Facebook en Instagram account van De Makers Theater.

Locatie