Afbeelding
Foto:

Bakkie Troost in ‘t Poelhuys

woensdag 3 april 2024 10:00 tot 11:30

Het Welzijnskompas organiseert op woensdag 3 april in ‘t Poelhuys ‘Bakkie Troost.’ Een ontmoetingsplek in een ongedwongen setting, waar iedereen die te maken heeft met verlies van een dierbare elkaar tot steun kan zijn.

Verlies is een onvermijdelijk onderdeel van het leven. Het afscheid nemen van een ouder, partner, kind of een andere geliefde, zowel door overlijden als door een scheiding, is een ingrijpende ervaring. Deze leegte kan plotseling opspelen en het leven na zo’n verlies is gewoon niet makkelijk. Emoties en gedachten kunnen zo overheersend zijn dat andere aspecten van het leven in de achtergrond verdwijnen. 

‘Bakkie Troost’ vindt elke eerste woensdag van de maand plaats, van 10.00 uur tot 11.30 uur in ’t Poelhuys. Aanmelden mag via info@welzijnskompas.nl, maar spontaan binnenlopen mag ook.

Locatie