Afbeelding
Foto: pr

Koffie+ bij Bibliotheek Bollenstreek

zaterdag 6 april 2024 10:15 tot 12:00

In de Bibliotheek van Lisse is er op zaterdag 6 april weer een Koffie+.  Tijdens deze ochtend wordt een cursus Handletteren aangeboden. 

Tijdens de bijeenkomsten staat er steeds een ander thema centraal. Eerder kwam een voormalig leraar van de tuinbouwschool vertellen over tuinieren in de winter. Er is ook een keer een ‘kletspot’ gebruikt met leuke kennismakingsvragen voor de deelnemers. Maar ook thema’s als digitalisering en Positieve Gezondheid zijn al eens aan bod gekomen. 

Cadja van Rooden verzorgt, van 10.15 uur tot 12.00 uur, de workshop Handletteren. Cadja maakt prachtige kaarten en deelt haar passie voor handletteren graag met anderen. Handletteren is simpel gezegd, het schrijven en tekenen van mooie letters en woorden, gebaseerd op kalligrafie. ‘Iedereen kan mooie kaarten maken en spelen met letters, en een zelfgemaakte kaart wordt ontvangen als een klein cadeautje,’ aldus Cadja.

Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Bollenstreek, of telefonisch via (0252) 415782.

Locatie