Afbeelding
Foto: Mark Uyl

Ernst Jansz 75, Theaterconcert met verhalen en liedjes

maandag 8 april 2024 20:00 tot 21:30

Een avond met Ernst Jansz is een unieke en ontroerende belevenis, niet in het minst door de fantastische muzikanten die hem begeleiden: Aili Deiwiks op viool, Guus Paat op gitaren en Richard Wallenburg op bas. 

Na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het succes van Doe Maar ging Ernst Jansz solo. Inmiddels heeft hij vijf cd’s uitgebracht en evenzoveel boeken geschreven. In zijn muziek blijft hij een verteller van verhalen en schuwt hij ook de protestsong niet. Voor deze voorstelling verzamelde hij niet alleen zijn mooiste liedjes en enkele van zijn Dylan-vertalingen. Maar er gaan ook geruchten dat er ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag een nieuw boek en een nieuw album zullen verschijnen. Dus, wie weet… loop je met een mooi cadeau de deur uit.

“Op gelijke hoogte met Bob Dylan en Leonard Cohen” en “Overstijgt meermaals het werk van Lennaert Nijgh” schreef de pers over Ernst Jansz. 

Kaartjes kosten €25,00 en zijn te koop bij Theater Floralis, Floralisplein 69 Lisse Kaartverkoop via www.floralislisse.nl/theater/programma of bij AntiekePrenten.nl Heereweg 215, Lisse, tel: 06-12795231.

Locatie