Afbeelding
Foto: pr

Jazz in de Kulturele Raad

zaterdag 18 mei 2024 20:30

Slagwerker Lucas van Merwijk bij Perdido is op zaterdag 18 mei in de Kulturele Raad.

‘Caribbean Postcard’, of te wel jazz met een kronkel. Zo heet het programma waarmee Lucas van Merwijk 28 mei optreedt bij de Kulturele Raad. In deze nieuwe editie van zijn Music Machine zocht hij een intiemere setting en vond pianotalent Norman Peplow om te participeren. Samen met Thelonious Monk Award winnaar Ilja Reijngoud op trombone en de Venezolaanse topper Samuel Ruiz op de bas geven ze een eigenzinnige draai aan het rijke Caribische repertoire. Composities zijn afkomstig van de eilanden en kusten in het Caribisch gebied en zijn op een eigengereide manier bewerkt en uitgevoerd. Lucas wordt internationaal erkend voor zijn drumwerk met grote bands als Drums United, Nueva Manteca en the Cubob City Big Band. Het belooft een heerlijke zomerse Caribbean-avond te worden.

Het optreden vindt plaats in het gebouw van de Kulturele Raad en begint om 20.30 uur.
Kaarten kosten 15 euro per persoon en zijn verkrijgbaar via de website www.perdido.nl of aan de kassa.

Locatie