Vele handen maken licht werk. Zo gaat het ook met vrijwilligers. Daar zijn er nooit genoeg van. Interesse? Bezoek dan het spreekuur Vrijwilligers.
Vele handen maken licht werk. Zo gaat het ook met vrijwilligers. Daar zijn er nooit genoeg van. Interesse? Bezoek dan het spreekuur Vrijwilligers. Foto: pr

Spreekuur over vrijwilligerswerk

Algemeen Vrijwilligers

Lisse - Onze gemeente telt meer dan 120 organisaties die met vrijwilligers werken, op school , in de sport en cultuur, bij belangen organisaties, en bij creatieve verenigingen. Nieuwe vrijwilligers zijn dan ook altijd welkom.

Het inloopspreekuur Vrijwilligerswerk is bedoeld voor iedereen die wel vrijwilligerswerk wil doen, maar niet goed weet wat er allemaal mogelijk is. Het volgende spreekuur is op maandag 1 mei van 19.00 tot 20.00 uur in de bibliotheek aan de Koninginneweg 79A.

Bent u niet in de gelegenheid het spreekuur te bezoeken, maar wilt u wel meer weten over het doen van vrijwilligerswerk, dan kunt u een afspraak maken met de adviseur vrijwillige inzet, Marian Kofoed. Contact: m.kofoed@welzijnskompas.nl, telefoon 757100.
 

Uit de krant