Opnieuw hennepkwekerij ontdekt op Meer en Duin | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto ter illustratie
Foto ter illustratie (Foto: pexels.com)

Opnieuw hennepkwekerij ontdekt op Meer en Duin

POLITIE • Op Meer en Duin heeft de politie woensdagochtend 28 augustus een hennepkwekerij aangetroffen in een bedrijfspand.

Wijkagent Marco van Maris maakte hiervan melding op Twitter. In het pand werden ruim 600 planten aangetroffen, twee verdachten zijn aangehouden. De hennepkwekerij wordt ontmanteld. 

Vorige week werden in Lisse op een bedrijventerrein chemicaliën en grondstoffen aangetroffen, vermoedelijk een drugslab. En ruim een jaar geleden werd een pand op Meer en Duin op last van de burgemeester gesloten nadat een hennepkwekerij werd aangetroffen. Dit dupeerde de nieuwe huurder,  Jx4 uit Lisse, die net het huurcontract had ondertekend.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>