Horeca Lisse presenteert Walking Dinner in Dorpshart Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Horeca Lisse presenteert Walking Dinner in Dorpshart Lisse

Nagenietend van een meer dan geslaagde eerste editie van het Lisser Bokbierevent, is de horeca al druk bezig met het volgende evenement. Zij presenteren met trots de eerste editie van het Walking Dinner!

Op donderdag 7 november wandel je met je stempelkaart een door de organisatie bepaalde route, langs 4 van de 8 deelnemende restaurants. Op alle 4 de locaties word je getrakteerd op een verrassend gerecht in volgorde van voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. Een culinair avondvullend programma met heerlijke gerechten, fijne drankjes en veel gezelligheid.
Kaarten zijn vanaf deze week verkrijgbaar voor 35 euro per persoon bij de deelnemende restaurants. De drankjes op deze avond reken je bij elke restaurant voor vertrek af. De deelnemers aan het Walking Dinner zijn:
· Restaurant De Heerekamer (Heereweg 200)
· Dragon Town Lisse - Asian Cuisine (Berkhoutlaan 5)
· Brasserie de Buren (Kanaalstraat 104)
· Grieks Restaurant Mykonos (Kanaalstraat 90)
· Restaurant Chique en Simpel (Heereweg 227)
· Grand Café A-muze (Heereweg 238)
· Restaurant De Vier Seizoenen (Heereweg 224)
· Eetcafé Lef (Heereweg 234)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>