Logo lissernieuws.nl
<p>Vlnr: Eva Rusman, Ard Zandbergen, Daan Aartman, Kees van der Zwet en Evert Vrijenhoek.&nbsp;</p>

Vlnr: Eva Rusman, Ard Zandbergen, Daan Aartman, Kees van der Zwet en Evert Vrijenhoek. 

(Foto: Radic)

Aandacht bij omroep Bo voor Dorpshart

Dorpshart Lisse en Bo, de omroep van de Bollenstreek, gaan een bijzondere samenwerking aan. Eigenlijk heel logisch, want het Dorpshart heeft een regionale aantrekkingskracht, terwijl Bo op haar beurt ook de hele regio bedient. 

Activiteiten voor het winkelende publiek, verbeteringen aan de omgeving, nieuwbouw: Dorpshart Lisse is voortdurend in beweging. De ontwikkelingen stapelen zich op en zijn zeer de moeite waard om in de spotlights te zetten. Reden voor Dorpshart Lisse en Bo, de omroep van de Bollenstreek, om een samenwerking aan te gaan waarbij ze veel aandacht aan elkaar gaan besteden. Bo gaat regelmatig een tv-programma maken over Dorpshart Lisse. Alle activiteiten komen daarin langs, maar ook alle bouwontwikkelingen. Het programma zal uiteraard via de sociale media overal te zien zijn. Wethouder Kees van der Zwet laat ook de gemeentelijke interesse blijken in het Dorpshart door elke editie een bijdrage te leveren. Kortom: het wordt voor alle Bollenstrekers een interessant programma, melden de partijen. Dorpshart Lisse zal op zijn beurt omroep Bo promoten.
In het bijzijn van wethouder Kees van der Zwet werd een intentieovereenkomst getekend waarin alle activiteiten zijn benoemd. Namens Dorpshart Lisse waren daarbij aanwezig centrummanager Eva Rusman en Dorpshart-voorzitter Evert Vrijenhoek. Namens Bo hoofdredacteur Ard Zandbergen en stagiair Creative Business Daan Aartman die tekent voor de programmaopzet.
De samenwerking is te danken aan het initiatief van John van der Tol, werkzaam bij de gemeente Lisse en vrijwilliger van omroep Bo.

Meer berichten