Sportief spelen in de meivakantie bij De Waterkanten | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Bij de Waterkanten kun je niet alleen zwemmen, maar ook lekker op springkussens of stormbanen spelen. Of probeer de klimmuur eens.
Bij de Waterkanten kun je niet alleen zwemmen, maar ook lekker op springkussens of stormbanen spelen. Of probeer de klimmuur eens. (Foto: pr)

Sportief spelen in de meivakantie bij De Waterkanten

  Activiteiten

Lisse n In de meivakantie (27 april t/m 12 mei) hoeven kinderen zich niet te vervelen, want bij Sportcentrum De Waterkanten is het weer tijd voor vakantiepret. Kinderen kunnen zich onder andere vermaken met verschillende luchtkussens, klimmen op de klimwand en ook ligt de stormbaan in het zwembad. Op 29 en 30 april kun je komen springen, spelen en klimmen. Gedurende deze dagen staat de sporthal vol met verschillende springkussens en stormbanen! Of probeer de top van het sportcentrum te bereiken via de klimmuur! Je kunt de toegang ook combineren met eten en / of een zwemkaartje en online koop je een kaartje met korting. De luchtkussens zijn opgeblazen van 11.00 tot 16.00 uur.

Tevens is het zwembad op doordeweekse dagen extra geopend voor het vrij zwemmen. De hele week kun je van 12.00 tot 15.30 uur terecht en op woensdag tot 16.30 uur. Tijdens het recreatief zwemmen ligt ook de stormbaan in het water.

Op donderdag 2 mei organiseren Sportfondsen Lisse en BroSports de waanzinnige Lente Games. De deelnemers krijgen een uitdagend en sportief programma voorgeschoteld. In ieder geval wordt gestart met de BRO-LYMPISCHE SPELEN! Dit wordt een spektakel waarbij kinderen hun eigen high score kunnen neerzetten tijdens uitdagende spelletjes!

Ook is er deze vakantie op woensdag 8 mei een Drijf-Inn waarbij kinderen drijvend op een luchtbed, film kunnen kijken. Dit keer zal de film Smallfoot gedraaid worden tijdens het vrij zwemmen (vrij zwemmen is van 12.00 – 16.30 uur en de film start om 13.15 uur).

En heb je altijd al als een zeemeermin of haai willen zwemmen? Op 11 mei kunnen kinderen hun zeemeermin- of haaiendiploma bemachtigen! Of maak kennis met persluchtduiken tijdens de snuffelduik, mede georganiseerd door Atlantis Watersport.

Voor meer informatie over deze activiteiten, aanmelden of het online kopen van een kaartje, neem dan een kijkje op www.sportfondsenlisse.nl. Een fijne vakantie en hopelijk tot ziens in Sportcentrum De Waterkanten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>