Help mee mondkapjes naaien voor de zorg | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Help mee mondkapjes te naaien voor de zorg.
Help mee mondkapjes te naaien voor de zorg. (Foto: Atelier Kleurstof)

Help mee mondkapjes naaien voor de zorg

Atelier Kleurstof in Leiden roept iedereen op om mee te helpen mondkapjes te naaien voor de zorg. "Vanuit ons atelier in Leiden, Atelier Kleurstof, faciliteren we het thuisnaaien van mondkapjes en daarnaast ook de verspreiding ervan onder zorginstellingen. Vanuit de landelijke werkgroep www.maakjemondkapje.nl zijn we het inzamel-/contactpunt voor Zuid Holland."

Het atelier meldt dat momenteel 300 mensen meehelpen, maar dat ze ook al voor meer dan 9.000 mondkapjes de aanvragen binnen hebben gekregen. "We hopen zoveel mogelijk lokale mensen aan de slag te krijgen."

Wie mee wil helpen, kan de tutorial bekijken (hoe moet je ze naaien) en hoe je je kunt aanmelden en dergelijke. Zie: www.atelierkleurstof.nl/mondmaskers Op deze site is ook een blog verschenen waarin nog meer informatie wordt gegeven. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>