Logo lissernieuws.nl
De jongste en oudste medewerker van AH Lisse knipten samen het lint door voor de heropening.
De jongste en oudste medewerker van AH Lisse knipten samen het lint door voor de heropening. (Foto: Ruben Schipper)

Albert Heijn in Blokhuis weer heropend

Albert Heijn Lisse is 13 juli feestelijk heropend. De oudste en de jongste medewerker van de supermarkt, Wil Sluymer en Rick de Wagt, knipten samen het lintje door. De winkel was tien dagen dicht voor een ingrijpende verbouwing en heeft nu het nieuwste concept van Albert Heijn. “Het is bijna onvoorstelbaar dat deze metamorfose in tien dagen is gerealiseerd,” zegt supermarktmanager John Beukers. “De winkel is ruim van opzet, heeft meer vers en een groot zelfscanplein met maar liefst negen zelfscankassa’s.”

“Het is echt een volledig nieuwe winkel geworden, klanten weten niet wat ze zien als ze binnenkomen”, zegt John Beukers trots. ”De verbouwing is binnen de bestaande muren gebleven, maar alles is op de schop gegaan. De winkel is ruimer van opzet, met brede gangpaden en overzichtelijke afdelingen.” Je komt binnen op het versplein, met meer verse producten waaronder dagverse sushi en afrekenen gaat nog sneller met meer zelfscankassa’s en handscanners. 

Naast een groot assortiment verse groente, fruit, verspakketten, verse maaltijden en dagverse sushi, vind je op het versplein bij de bakkerij nu ook dagelijks vers aangeleverde tompoucen, verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven, taarten, gebakjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en de borrel zijn er diverse soorten verse vleeswaren, tapas, olijven en kazen. Uit de eigen grill komen vers gegrilde gehaktballetjes en kippenboutjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de lekkerste borrelplanken. Ook het assortiment vegetarische en glutenvrije producten is uitgebreid. 

Digitaal gemak
Albert Heijn Lisse heeft nu, naast een paar gewone kassa’s, ook negen zelfscankassa’s en handscanners waarmee klanten de producten zelf in de winkel kunnen scannen. Met de elektronische schapkaartjes die nu in de hele winkel zijn aangebracht kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. 

Duurzaamheid
De vernieuwde Albert Heijn Lisse is duurzamer met overal ledverlichting en de nieuwste koelinstallaties waarmee warmte terug wordt gewonnen. “We gebruiken geen gas meer. De restwarmte van de koelingen wordt gebruikt om de winkel te verwarmen en dat levert een forse energiebesparing op,” legt John Beukers uit.

Openingstijden
Albert Heijn Lisse is van maandag tot en met zaterdag open van 07.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 20.00 uur.

Meer berichten