Afbeelding
Foto: gemeente Lisse

Wat kan er beter aan het centrum van Lisse?

Algemeen

Missen we nu voorzieningen in het centrum? Krijgen de auto’s meer of juist minder ruimte? Denk mee over de toekomst van het centrum van Lisse tijdens de inloopbijeenkomst. Deze vindt plaats op woensdag 27 maart tussen 13.00 en 18.00 uur in De Proeverij in Lisse.

Het centrum van Lisse vormt de huiskamer van het dorp. Hier kun je winkelen, werken, uit eten gaan, elkaar ontmoeten en wonen. We denken na over hoe het centrum er in de toekomst uit moet komen te zien. Hoeveel winkels en horeca willen we graag zien en op welke plekken? Missen we nu voorzieningen in het centrum? Krijgt de auto of de fiets meer of juist minder ruimte? En heeft het centrum bijvoorbeeld meer groen of extra bankjes nodig? Al deze thema’s krijgen aandacht in het toekomstbeeld.  

Toekomstbeeld

Samen met adviesbureau DTNP werken we met centrumondernemers en vastgoedeigenaren aan een toekomstbeeld voor het centrum. Op woensdag 27 maart laat DTNP hun analyses van het centrum van Lisse zien en horen we graag wat uw ideeën zijn. Hoe ziet het toekomstige centrum er volgens u het beste uit? Loop bij ons naar binnen om mee te denken over de toekomst van het centrum.

Parkeren in het centrum

Ook maakt het parkeren in het centrum deel uit van de inloopmiddag. Het bureau Goudappel heeft onderzocht welke scenario’s er zijn voor de blauwe zone. Bureau Goudappel is op 27 maart aanwezig voor een toelichting.

Uit de krant