Onder meer Marlayne en Danny Sahupala zijn tijdens de benefietavond op het podium te bewonderen.
Onder meer Marlayne en Danny Sahupala zijn tijdens de benefietavond op het podium te bewonderen. Foto: pr

Benefietvoorstelling in Floralis voor Stichting Bretels

Cultuur Goede doelen

Goede doelen • In Theater Floralis vindt maandag 9 oktober een benefietconcert plaats ten behoeve van de Stichting Bretels. Deze zet zich in voor jonge gezinnen die een of beide ouders verliezen of hebben verloren. De netto-opbrengst van de muziektheatervoorstelling We Are Family gaat naar deze stichting.

Drie topvocalisten, Marlayne Sahupala, Shirma Rouse en Lo van Gorp, worden in de voorstelling We Are Familey begeleid door een topband onder leiding van Tom Beek, saxofoon, en drummer / arrangeur Danny Sahupala. Het programma bestaat uit een mix van popsongs en jazz. Lo van Gorp zingt die avond duetten met Marlayne en Shirma, maar ook liedjes van zijn helden zoals Al Jarreau, Bill Withers, Donny Hathaway, Marvin Gaye, James Ingram, Michael McDonald en Stevie Wonder.
Familiegevoel, samen zijn en samen muziekmaken, dat zijn de ingrediënten van deze onvergetelijke muzikale avond voor een goed doel. 

Een extra donatie geven voor Stichting Bretels kan tijdens het kopen van een kaartje of arrangement. Kaarten kosten 27,50 euro, inclusief pauzedrankje. In combinatie met een diner in het Grand Café van Floralis betaal je 55 euro. Kaarten en arrangementen zijn verkrijgbaar via www.floralislisse.nl. 

Over Stichting Bretels
Stichting Bretels zet zich in voor jonge gezinnen die een of beide ouders gaan verliezen of hebben verloren. De stichting is een initiatief van drie zussen: Femke, Suzanne en Nicky. De basis van Bretels ligt in het overlijden van hun moeder Els op 46-jarige leeftijd. Zij leerde hun altijd uit te gaan van het positieve, je schouders eronder te zetten als het even tegen zit, je hart te volgen, te vechten waar je voor staat, zelfstandig te zijn, er het maximale uit te halen en bovenal het leven lief te hebben. Daarom vormen haar levenslessen de basis van Stichting Bretels. 
Enerzijds organiseert de stichting bijeenkomsten voor kinderen & jongeren (Bretels Bondgenoten) en volwassenen (Bretels Bijeen). Anderzijds ondersteunt de stichting gezinnen ook individueel op basis van behoefte. Met de stichting hopen de zussen een houvast te kunnen zijn voor jonge gezinnen die in dezelfde situatie zitten als zij destijds. Meer informatie vind je op www.stichtingbretels.nl.

Uit de krant