Op de woensdag is het mogelijk de audientie van Paus Franciscus bij te wonen op het Sint-Pietersplein.
Op de woensdag is het mogelijk de audientie van Paus Franciscus bij te wonen op het Sint-Pietersplein. Foto: pr

Met Parochie Sint-Maarten vijf dagen naar Rome

Activiteiten

REIZEN • Gecertificeerd reisleider Jos Westgeest organiseert voor de Parochie Sint-Maarten (Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen) weer een vijfdaagse reis naar Rome en Vaticaanstad. Hier kunnen ook belangstellenden aan deelnemen die geen directe binding met de parochie hebben, of die tot een andere parochie behoren.

Deze reis is geen bedevaartreis, maar eerder een culturele reis met enige religieuze aspecten. Zeer geschikt voor iedereen die altijd al een keer naar Rome wilde gaan, maar liever niet alleen wilde reizen. De vijfdaagse reis vindt plaats van zaterdag 12 t/m woensdag 16 mei. Tijdens deze reis krijgen de deelnemers onder leiding van professionele gidsen een prachtige indruk van Rome in al zijn facetten: Vaticaanstad, het Forum Romanum en het Colosseum, Piazza Navona en de Trevifonteinen. Ook brengt het reisgezelschap een bezoek aan de typische Romeinse wijk Trastevere. Op de woensdagmorgen is het mogelijk de wekelijkse audiëntie bij te wonen van Paus Franciscus op het Sint-Pietersplein. Tijdens het verblijf in Rome wordt er overnacht in Hotel 'Madri Pie', een voormalig klooster op loopafstand van het Sint-Pietersplein.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jos Westgeest (06 53 62 20 51) of stuur een mailtje naar: info@beleeftsamen.nl. U ontvangt dan vrijblijvend uitgebreide reisinformatie, waarna u zich kunt inschrijven voor deelname. De reis wordt georganiseerd in samenwerking met DrieTour (ANVR/SGR).

Uit de krant