De banner is al klaar! Noteer de data maar vast in de agenda.
De banner is al klaar! Noteer de data maar vast in de agenda.

Aanmelding Gluren bij de Buren Lisse geopend

Activiteiten

Goed nieuws voor alle cultuurliefhebbers in Lisse: zaterdag 7 en zondag 8 oktober vindt weer het Huiskamerfestival Gluren bij de Buren plaats. Twee middagen lang kunnen bezoekers in tientallen huiskamers luisteren en kijken naar gratis voorstellingen.

Wilt u zelf graag zelf eens optreden, solo of met uw koor of band? Dat kan. Iedereen kan zich aanmelden voor een optreden, ook dansers, theatermakers, goochelaars, poppenkastspelers of dichters. Optreden in een huiskamer is een leuke manier om podiumervaring op te doen of meer bekendheid te krijgen. Alle kunstdisciplines zijn welkom. Ervaring leert dat er veel aanbod is van muzikanten, daarom een oproep aan andere kunstenaars om zich vooral ook aan te melden.

Lijkt het u leuk om eens een voorstelling in uw eigen huiskamer te hebben? Meld u aan en we nemen contact met u op om te kijken wat er mogelijk is. In principe is elke huiskamer geschikt om als podium te dienen, hoe klein ook. U bepaalt zelf hoeveel mensen u wilt binnenlaten. Extra blij zijn we met een kamer met een (gestemde) piano. Op 7 oktober gaat het om huiskamers in de Poelpolder, op 8 oktober in de rest van het dorp. Voor info en aanmelden van een optreden of een huiskamerpodium: ga naar www.glurenbijdeburen-lisse.nl of mail naar info@glurenbijdeburen-lisse.nl.

Een huiskameroptreden tijdens een eerdere editie van Gluren bij de Buren Lisse.

Uit de krant