Harmonie Da Capo organiseert een muzikale avond in samenwerking met danscentrum Welkom en Kunst & Genoegen uit Leiden. | Foto: pr
Harmonie Da Capo organiseert een muzikale avond in samenwerking met danscentrum Welkom en Kunst & Genoegen uit Leiden. | Foto: pr

Let's Dance met Da Capo in Welkom

Verenigingen

Lisse - De harmonie van Da Capo, K&G3 en danscentrum Welkom houden zaterdag 18 maart een bijzondere avond vol muziek én dans.

Bij danscentrum Welkom (Bondstraat 13) zullen de orkesten een avond vol dansbare muziek verzorgen. Gewoon leuk om naar te luisteren, maar zeker ook om een dansje op te wagen. Hosts Rachell & Peter van der Veek van Welkom zullen vrijblijvende workshops geven en er zijn dansdemonstraties.

De harmonie van Da Capo heeft de afgelopen jaren al bewezen in te zijn voor vernieuwende projecten. Een grote wens van het orkest is om een avond met dansmuziek te verzorgen. Een van de bekendste en beste orkesten uit de regio die al jaren een dergelijk repertoire kan verzorgen, is het podiumorkest van Kunst en Genoegen uit Leiden. Zij sluiten zich graag aan bij het evenement, evenals danscentrum Welkom. De samenwerking levert beslist mooi entertainment op.

Zin in een avondje 'anders dan anders', een avondje muziek luisteren, een gezellig drankje drinken en misschien zelfs een poging wagen op de dansvloer? Kom dan naar Da Capo's Let's Dance! Kaarten (€ 5 in de voorverkoop) zijn te bestellen via het webformulier op www.dacapolisse.nl of een e-mail naar dansen@dacapolisse.nl. Aan de kassa zijn op de avond zelf kaarten verkrijgbaar voor € 7,50. Maar: op=op. Aanvang: 20.00 uur.

Uit de krant