Netwerkwandeling voor werkzoekenden: ommetje Poelpolder | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Een rondje Poelpolder is niet compleet zonder de molen. |
Een rondje Poelpolder is niet compleet zonder de molen. | (Archieffoto: Jos Elfering)

Netwerkwandeling voor werkzoekenden: ommetje Poelpolder

Lisse - Werkzoekenden en belangstellenden kunnen ook in september meedoen aan de netwerkwandeling Bollenstreek. Deze vindt dan bij uitzondering op een woensdag plaats.

Het gaat om woensdag 6 september. Dit 'Ommetje Poelpolder Lisse' start om 10.00 uur vanaf de molen bij de 1e Poellaan. Het rondje is ongeveer 7 kilometer lang. Graag aanmelden via wandelennaarwerk@gmail.com onder vermelding van netwerkwandeling Lisse. Deelnemen aan de wandeling kost 3 euro per persoon. Eventuele consumpties onderweg zijn voor eigen rekening.

Facebookgroep
'Wandelnomade' Nathalie Koumans trekt met haar netwerkwandelingen de hele Bollenstreek rond. Iedere tweede donderdag van de maand loopt zij met een groep werkzoekenden en andere belangstellenden die hun netwerk uit willen breiden ergens in de Bollenstreek. Koumans beheert ook de Facebookgroep Wandelen naar Werk met meer dan 400 leden. In die groep kunnen werkzoekenden ervaringen en tips uitwisselen en zijn diverse vacatures te vinden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>