Het personeel van De Engel is klaar voor de caféweek, met de opening van de vernieuwde zaal.
Het personeel van De Engel is klaar voor de caféweek, met de opening van de vernieuwde zaal. Foto: Venice Guijt

De Engel al jaren begrip in de streek

Zakelijk

HORECA • Restaurant de Engel is al een jaren een begrip in de Bollenstreek. Al meer dan vijftien jaar is de derde generatie Juffermans trotse eigenaar van dit bedrijf. De afgelopen jaren hebben zij veel verbouwd, opnieuw ingericht en uitgebreid (onder andere elf hotelkamers).

"Dit jaar hebben wij weer een nieuw project gevonden", laat Suzanne Juffermans weten. "De Dever- en Keukenhofzaal , waar menigeen al een feest heeft gevierd, wordt geheel opnieuw ingericht en gerestyled volgens de laatste trends. Op deze manier zijn we klaar voor de toekomst en hopen we weer vele nieuwe en vaste gasten te mogen verwelkomen."

Zondag 25 maart van 16.00 tot 18.00 uur is, tijdens de gezellige caféweek, de opening van de vernieuwde zaal en open huis. Gasten kunnen naast een kijkje nemen in de nieuwe zaal ook een rondleiding krijgen door het gehele bedrijf. Uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje van het huis. Ook de menukaart is weer aangepast aan het seizoen en staat vol nieuwe gerechten. En er is meer te doen bij De Engel: vrijdag 23 maart is de inmiddels traditionele vrimibo met tapas en zaterdag 24 maart staat er onbeperkt spareribs/sliptongen op het menu. In het café speelt aansluitend live muziek.

Uit de krant