Afbeelding
Foto: pr

Theaterklas Fioretti College Hillegom speelt musical 'Time Out'

Algemeen

CULTUUR • Voor het tweede achtereenvolgende jaar speelt de theaterklas van het Fioretti College Hillegom een musical. De theaterklas bestaat uit een groep leerlingen die er voor kiest om iedere week dans-, zang- en acteerlessen te volgen naast het normale lesrooster.

Na een periode van bijna tien maanden repeteren is de groep naar elkaar toegegroeid en willen zij graag de musical Time Out voor u spelen. Onder leiding van regisseur/docent Willem-Jan Kinds is er hard gewerkt aan de voorstelling die zij maar liefst vijf maal gaan spelen. Voor drie voorstellingen zijn kaartjes te reserveren waarbij iedereen van harte welkom is.

De musical heet 'Time Out'. Het is het verhaal van tiener Robin die het, net als iedereen om haar heen, druk heeft. Op een gegeven moment wordt het haar te veel. In wanhoop roept ze: "Stond de tijd maar stil!". Dit gebeurt. Dan maakt ze kennis met Time-dude. Hij heeft de tijd voor haar stilgezet, waardoor ze nu bij hem in de tijdloze vijfde dimensie is beland.

Al gauw blijkt dat Robin haar familie en vrienden erg mist en ze vraagt Time-dude om de tijd weer in gang te brengen. Pas als het Robin lukt vier opdrachten te volbrengen zal hij de tijd voor haar weer aanzetten. Zal het Robin lukken de jury te overtuigen?

Kortom een spannend verhaal met veel zang, dans en drama, maar ook de nodige humor. De voorstelling wordt gespeeld op 28 juni (19.30 uur), 29 juni (19.30 uur) en 30 juni (19.30 uur) in het Forum van het Fioretti College aan de Van den Endelaan 5a in Hillegom. Kaarten à  2,50 euro zijn te reserveren op www.fioretti.nl.

Uit de krant