Lisse doet mee aan Landelijke Opschoondag | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Met een grijper kan iedereen zwerfafval te lijf gaan. En dat hoeft niet alleen op de Landelijke Opschoondag. Dat kan altijd. Nog beter: gooi je afval eens in een prullenbak.
Met een grijper kan iedereen zwerfafval te lijf gaan. En dat hoeft niet alleen op de Landelijke Opschoondag. Dat kan altijd. Nog beter: gooi je afval eens in een prullenbak. (Foto: pixabay)
Kort nieuws

Lisse doet mee aan Landelijke Opschoondag

SCHOON • De gemeente Lisse doet zaterdag 23 maart mee aan de Landelijke Opschoondag.

Op deze dag gaan overal in het land gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen en vrijwilligers samen de straat op om zwerfafval aan te pakken. Start: 09.45 uur in het gemeentehuis met koffie. Om 10.15 uur kan men aan de slag om Lisse zwerfafvalvrij te maken. Langs de routes staan bordjes van het NME De Groene Bol met vragen over zwerfafval. Om 11.30 uur wordt de actie afgesloten met koffie in het gemeentehuis, gevolgd door de prijsuitreiking. Is de speciale buurt of plek die je wilt schoonmaken verder weg, regel dan van tevoren zelf vervoer. Materialen zoals handschoenen, hesjes, vuilniszakken en grijpers worden beschikbaar gesteld door de gemeente.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>