Meld je aan voor de allerlaatste Scootmobielen Bloementoertocht | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Hopelijk wordt het weer een tocht tijdens mooi weer, waarbij je extra kunt genieten van de bloeiende bollenvelden.
Hopelijk wordt het weer een tocht tijdens mooi weer, waarbij je extra kunt genieten van de bloeiende bollenvelden. (Foto: pr)

Meld je aan voor de allerlaatste Scootmobielen Bloementoertocht

TOEREN • Voor de tiende en laatste keer organiseert Stichting De Bloemenslinger de Scootmobielen Bloementoertocht. Deze vindt plaats op dinsdag 16 april. Jammer genoeg hebben de organisatoren moeten besluiten te stoppen met de jaarlijkse tocht, omdat het organiseren ervan steeds moeizamer verliep en ook het aantal deelnemers is teruggelopen. Tot grote teleurstelling van de deelnemers die vanaf de allereerste keer hebben meegedaan. Uiteraard wordt nu alles uit de kast gehaald, zodat iedereen een onvergetelijke laatste Scootmobielen Bloementoertocht kan beleven.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Het belooft een memorabele en uiteraard bloemrijke tocht te worden met een geheel nieuwe route. Waarbij ook weer alle hulptroepen present zullen zijn, zoals de 'wegenwacht' van Welzorg voor pech onderweg, de verkeersregelaars, bezemwagens, EHBO, ADL-assistentie, muziek en catering. U hoeft alleen te zorgen voor eigen vervoer van en naar Munnekeweij en ervoor te zorgen dat uw scootmobiel opgeladen en in goede conditie is.

Opnieuw is de organisatie er, dankzij de medewerking van vele sponsoren, in geslaagd dit evenement voor alle deelnemers gratis te organiseren. Dat geldt ook voor het ophalen de avond ervoor van de scootmobielen en het 's avonds ook weer terugbrengen van de scootmobielen buiten Noordwijkerhout, maar binnen de Bollenstreek. En bovendien krijgt elke deelnemer een heerlijke lunch aangeboden en een tussenstop met fris, koffie of thee.

Grijp deze laatste kans en rijd mee op dinsdag 16 april! We zetten in op een nieuw record en rekenen op meer dan 150 deelnemers. De Scootmobielen Bloementoertocht op 16 april begint om 09.30 uur in het atrium van de Munnekeweij, Via Antiqua 25 Noordwijkerhout. Daar zal rond 10.30 uur het startsein worden gegeven. Rond 16:30 uur bent u weer terug in Noordwijkerhout.

Aanmelden om gratis mee te rijden, kan vanaf nu. Via Jaap Walen (tel: 06 538 372 62) of via het aanmeldformulier op de website van de stichting: www.debloemenslinger.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>