Bezoek de Bewust Bollenstreek gezond & fit-markt in de kas | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Je kunt een reikibehandeling ontvangen tijdens de gezond & fit-markt in de kas.
Je kunt een reikibehandeling ontvangen tijdens de gezond & fit-markt in de kas. (Foto: pixabay)

Bezoek de Bewust Bollenstreek gezond & fit-markt in de kas

REGIO n Bewust Bollenstreek houdt op zaterdag 18 mei in de indoorvolkstuin in Rijnsburg een markt voor wie gezonder en fitter wil leven. Van 11.00 tot 17.00u is er veel te doen en te ervaren; op het gezellige terras in de kas is het fijn toeven met koffie en (verse munt)thee. De entree en bijna alle activiteiten zijn bovendien gratis.

De hele dag door worden in de achterste, rustige kas yogalessen op het gras gegeven. Daar kunt u ook een reikibehandeling ontvangen of een stoelmassage. Voor kinderen zijn er bootcampsessies.

Ook in de centrale kas worden stoelmassages gegeven, maar kunt u ook kennismaken met voetreflextherapie. Heeft u vragen over gezonde voeding bij burn-out, hart- en vaatziekten of bij de overgang? Dan kunt u zich laten informeren door gespecialiseerde orthomoleculair therapeuten. 'Brainspotting' helpt u om ontspannen en met minder stress door het leven te gaan en er is een lezing over veilig detoxen en wat dat kan betekenen voor uw gezondheid.

De eerste aardbeien kunnen (binnen) geplukt worden en in het winkeltje kunt u terecht voor meer biologische groente en fruit. Wie interesse heeft in de biologische volkstuintjes kan rondgeleid worden in de kas. En u kunt ter plekke aan de slag met groente en fruit uit de kas om een maaltijd te maken, die u mee naar huis kunt nemen. Kortom, een complete dag die in het teken staat van gezond & fit leven!

Bewust Bollenstreek is een netwerk van meer dan 160 professionals met een missie: een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving in de Bollenstreek. Zij organiseren tal van activiteiten in de regio. De gezond & fit-markt in de indoorvolkstuin vindt plaats aan Kanaalpad Noord-West 1 in Rijnsburg van 11.00-17.00u. Parkeren is mogelijk bij de kas, maar fijn als men zoveel mogelijk op de fiets komt. Het volledige programma vindt u op de agenda op www.bewustbollenstreek.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>