Stel uit Lisse op zoek naar stenengooiers | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Wie weet zijn er in de buurt van de Mendeldreef beveiligingscamera's waar de jongens op te zien zijn.
Wie weet zijn er in de buurt van de Mendeldreef beveiligingscamera's waar de jongens op te zien zijn.

Stel uit Lisse op zoek naar stenengooiers

LISSE n De redactie ontving een mail van Amanda Stuifbergen, die op maandagavond 6 mei met haar vriend en hun 1-jarige zoon op de rotonde van de Keukenhofdreef/Heereweg reed in hun auto. Er werden twee stenen naar hun auto gegooid. Ze zoeken getuigen, misschien zijn ergens beveiligingscamera's waar de stenengooiers op te herkennen zijn. 

Amanda's relaas luidt als volgt: "Afgelopen maandagavond 6 mei rond 21.00 uur reden mijn vriend en ik met onze 1-jarige zoon in de auto op de rotonde van de Keukenhofdreef/Heereweg. Toen wij de rotonde afreden, stonden er twee jonge jongens bij het fietspad, die toen wij langs reden twee stenen naar onze auto gooiden, tegen het raam waar ik en ons kind zaten.

Geen schade aan de auto, ben blij dat de autoramen sterk genoeg waren, anders waren wij zeker gewond geweest. Mijn vriend heeft de auto meteen tot stilstand gebracht en is de jongens achterna gerend in de wijk van Mendeldreef, maar hij is ze kwijtgeraakt. 

De jongens waren tussen de 15-20 jaar, eentje had donker haar en de ander had een pet op. Ze hadden beide een donkerkleurige jas aan. Heeft iemand deze jongens gezien in de wijk van Mendeldreef of hetzelfde meegemaakt door wellicht dezelfde jongens. Dit in verband met een eventuele aangifte."

Mocht u meer informatie hebben, dan kunt u dat via mail aan de redactie van LisserNieuws doorgeven: redactie@lissernieuws.nl . Wij brengen u dan in contact met Amanda.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>