Regelscenario verkeer Keukenhof 2020 | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Over 2 maanden opent Keukenhof weer de deuren en wordt de regio overspoeld met bezoekers.
Over 2 maanden opent Keukenhof weer de deuren en wordt de regio overspoeld met bezoekers. (Foto: pr.)
Keukenhof

Regelscenario verkeer Keukenhof 2020

Op 21 maart opent Keukenhof weer haar deuren voor meer dan een miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland. Dat betekent meer verkeer op de aanvoerwegen van en naar Lisse.

Het verkeer van en naar Keukenhof heeft gevolgen voor ondernemers en inwoners. De ene ondernemer ervaart het voorjaar in de bollenstreek als positief, terwijl de ander hinder van de verkeerssituatie ondervindt.

Sprekers aan het woord
Business Club Lisse heeft gevraagd of Bart Siemerink, directeur van Keukenhof en lid van de BCL, uitleg wil geven over het verkeersplan voor de Keukenhofperiode. Bart doet dit samen met Erik de Koning (medewerker Regiodesk en Regionaal Verkeerskundig Team – Bereik!) en Henk de Mooij (manager parkbeheer Keukenhof). Zij geven uitleg over de verkeersscenario's ten tijde van het Keukenhof seizoen 2020, hoe dit werkt, hoe bezoekers naar Keukenhof gaan en hoe zij weer vertrekken.
Alle ondernemers van Lisse zijn hier van harte welkom, maar aanmelden is verplicht. Meld je aan via het formulier op de website www.businessclublisse.nl of stuur een e-mail aan: evenementen@businessclublisse.nl.
Business Club Lisse nodigt ondernemers van harte uit om op 4 februari de presentatie bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats in het restaurant van het entreegebouw Keukenhof en start om 18.00 uur met een kop soep en een broodje. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om met elkaar na te praten en te netwerken.

Programma
18.00 uur – Ontvangst met kop soep en een broodje bij de Keukenhof (restaurant entreegebouw)
18.45 uur – Programma sprekers met: Bart Siemerink (directeur Keukenhof), Erik de Koning (medewerker Regiodesk en Regionaal Verkeerskundig Team – Bereik!) en Henk de Mooij (manager parkbeheer Keukenhof)
20.00 uur – Borrel
21.00 uur – Einde avond

Meld je tijdig aan
Wil jij meer weten? Meld je dan voor 28 januari aan. We zien je graag op 4 februari bij Keukenhof Lisse! Kom je met de auto? Je kunt parkeren op de grote parkeerplaats voor het entreegebouw van Keukenhof. Adres: Stationsweg 166a in Lisse.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>