Inwoners van Lisse kunnen Keukenhof 8 april in de middag gratis bezoeken.
Inwoners van Lisse kunnen Keukenhof 8 april in de middag gratis bezoeken. Foto: pr

Inwoners Lisse gratis naar Keukenhof op 8 april

Algemeen Keukenhof

De bloemententoonstelling Keukenhof is op woensdag 8 april vanaf 15.00 uur gratis toegankelijk voor inwoners van Lisse. Keukenhof-directeur Bart Siemerink maakte dit bekend tijdens de jaarlijkse burenbijeenkomst die Keukenhof op woensdagavond 29 januari hield voor de direct omwonenden.

"Keukenhof vindt een goede relatie met de inwoners van Lisse en omgeving belangrijk. We ontvangen inwoners van Lisse in 2020 Keukenhof graag als onze gast", geeft Siemerink aan. "Keukenhof heeft veel invloed op de omgeving en inwoners van Lisse. Veel inwoners genieten jaarlijks van een bezoek aan de bloemententoonstelling en zijn positief over het mooie park. We snappen daarnaast ook dat er mensen zijn die verkeersdrukte ervaren in de regio. Om iets terug te doen voor de inwoners uit Lisse, nodigen wij hen uit om op woensdag 8 april vanaf 15.00 uur onze gast te zijn."

Keukenhof wil een goede buur  zijn en de Lissedag is een van de initiatieven om hieraan een bijdrage te leveren. Eerder al werden de drie rotondes langs de Randweg opgeknapt als onderdeel van de samenwerking tussen Keukenhof en de gemeente Lisse. En met de openstelling van het landgoed en de vele evenementen aldaar laat Keukenhof de verbondenheid met Lisse en haar inwoners zien.

De Lissedag is een mooie gelegenheid om de bloemententoonstelling te bezoeken, samen met mede-Lissenaren. In maart krijgen de bewoners van Lisse een uitnodiging van Keukenhof. Daarin staat meer informatie over de dag. Keukenhof is in 2020 geopend van 21 maart tot en met 10 mei.

Uit de krant