Cursus in Lisserbroek voor mensen met chronische pijn: 'Sterk met Pijn' | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Cursus in Lisserbroek voor mensen met chronische pijn: 'Sterk met Pijn'

Heeft u chronische pijn? Wilt u graag beter leren omgaan met uw chronische pijn? Chronische pijn kan jouw leven en dat van je (directe) omgeving behoorlijk beïnvloeden. Je vraagt niet om verandering, maar helaas denkt je lichaam hier vaak anders over als je chronisch ziek wordt. Heb je chronische pijn en wil je verder met je leven? Ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten?

Dan is deze cursus iets voor jou! De cursus wordt begeleid door speciaal hiervoor getrainde vrijwilligers. Wij als begeleiders hebben zelf ook chronische pijn, dus wij weten precies waar je tegenaan loopt, zoals onbegrip van werk en omgeving, moeheid, mist in je hoofd en goedbedoelde tips. Je krijgt tools om beter om te kunnen gaan met je pijn en beter te kunnen communiceren over je pijn met je omgeving. We gaan samen met jou kijken naar je mogelijkheden.

Onze deelnemers zeggen na het volgen van de cursus: Ik heb veel gehad aan het delen van ervaringen, kennis en informatie, en: Ik ga beter om met mijn grenzen en neem mezelf serieuzer, en: Er is meer ruimte in mijn leven gekomen voor andere dingen dan pijn.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 29 februari in het Spaarne Gasthuis Hoofddorp, Spaarnepoort 1. De bijeenkomst is van 13.30 uur tot 15.30 uur, de zaal is open vanaf 13.00 uur. Graag aanmelden i.v.m. een beperkt aantal zitplaatsen. Aanmelden of meer informatie kan via pauline@sterkmetpijn.nl of 06-36268023.

De kosten zijn 60 euro voor 10 bijeenkomsten. De cursus bestaat uit de kennismakingsbijeenkomst op 29 februari, daaropvolgend 8 bijeenkomsten van twee uur en een terugkombijeenkomst na drie maanden. De cursus zelf vindt plaats in Lisserbroek en start op dinsdagmiddag 24 maart. Sommige zorgverzekeraars vergoeden deze kosten, vraag dit vooral bij hen na.

Deze cursus is voor leden van de patiëntenorganisaties aangesloten bij het Samenwerkingsverband Pijnpatiënten naar 1 stem, maar u kunt ook bij aanvang van de cursus lid van een van deze verenigingen worden. Deze kunt u terugvinden op de website: pijnpatientennaar1stem.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>