Jubileumrit door het Groene Hart naar de bollen: rijd mee voor Issoria | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Jubileumrit door het Groene Hart naar de bollen: rijd mee voor Issoria

Op zondag 5 april organiseert Rotary Rijnwoude al voor de tiende keer een tourtocht door het Groene Hart naar de Bollenvelden rond Lisse. Van oudsher werd deze rit georganiseerd voor oldtimers, maar sinds enkele jaren is dit populaire evenement een trekpleister voor autoliefhebbers in alle categorieën.

Start en finish vinden plaats bij het Plantarium gebouw in Hazerswoude-Dorp op de grens met Boskoop. Adres: Italiëlaan 4, 2391 PT Hazerswoude-Dorp. Ontvangst is vanaf 10.00 uur, de start is om 11.00 uur. Onderweg maken we een stop bij bloembollenbedrijf De Tulperij in Voorhout waar koffie met gebak klaar staat en waar een rondleiding gevolgd kan worden. De laatste deelnemer wordt weer terugverwacht rond 15.30 uur voor een afsluitende borrel en een hapje. Voor inschrijving en informatie, zie www.bollenrit.nl.

De opbrengst van deze jubileumrit gaat in zijn geheel naar Hospice Issoria in Leiden. Dit biedt een thuis aan mensen met een levensverwachting van minder dan drie maanden. Ook over dit goede doel vindt u meer informatie op de website.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>