Hulp bij belastingaangifte via de bibliotheekvanLisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pixabay

Hulp bij belastingaangifte via de bibliotheekvanLisse

Veel mensen zien als een berg op tegen het invullen van hun belastingaangifte. Daarom staan belastinginvullers van KBO-PCOB afdeling Lisse in maart en april voor je klaar om je te helpen bij het invullen van je aangifte. Voorwaarden zijn dat je inwoner bent van Lisse of Lisserbroek en dat je jaarinkomen niet hoger is dan € 35.000 (alleenstaanden) of € 50.000 (echtparen). 

Wil je dat een belastinginvuller van KBO-PCOB afdeling Lisse jou helpt? Kom dan in maart of april langs bij de bibliotheek in Lisse. We verwijzen je dan door naar de belastinginvullers die je kunnen helpen bij het doen van je aangifte. Voor deze service betaal je € 20 aan de belastinginvuller. 

Belastingaangifte doen in de bibliotheek 
Iedereen kan in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek gratis online de belastingaangifte invullen en printen met een veilige computer en internet. Deze dienstverlening vindt plaats in het kader van een convenant dat Koninklijke Bibliotheek (KB) en Belastingdienst in 2016 sloten. Bijna alle 800 vestigingen van bibliotheken in Nederland geven gratis toegang tot computers met internet en printfaciliteiten om onlinezaken te doen met de overheid. Daarnaast organiseren bibliotheken cursussen over dit onderwerp. Ook bieden we in samenwerking met maatschappelijke organisaties hulp bij het invullen van (online)belastingaangiften en/of houden we belastingspreekuren. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>