Logo lissernieuws.nl
<p>In Lisse kregen vrijwilligers en deelnemers een zonnig bakje narcissen.</p>

In Lisse kregen vrijwilligers en deelnemers een zonnig bakje narcissen.

(Foto: pr)

Zoete en zonnige verrassing voor Zonnebloemleden

De Zonnebloemauto reed op Goede Vrijdag door heel Hillegom. Na een jaar zonder activiteiten; geen bingo, geen boottocht, geen kerstviering.

“Dit wordt door onze deelnemers en vrijwilligers zeer gemist”, laat het bestuur van De Zonnebloem Hillegom-Beinsdorp weten. Zij besloot met de paasdagen in het vooruitzicht met een grote groep vrijwilligers op pad met taart. Een speciaal voor deze activiteit geregelde Zonnebloemauto stond ’s morgens bij Groot Veenenburg klaar om vrijwilligers van taarten te voorzien en die bij onze deelnemers te brengen. Rond het middaguur reed de auto naar Maartensheem waar ook vrijwilligers naar toe kwamen om taarten op te halen. “Het bleek een fijne ervaring om elkaar weer even te kunnen begroeten en te laten weten dat we aan elkaar denken. Maar liefst 23 vrijwilligers hebben zich deze dag ingezet en zij hebben het gefikst: 155 taarten bezorgen! Een megaklus, maar wat een mooie dag!” Nieuwe vrijwilligers en/of bestuursleden voor De Zonnebloem Hillegom-Beinsdorp zijn altijd welkom. Bel voor info naar het secretariaat: 06-13093976.

Ook de Zonnebloemafdeling Lisse heeft de deelnemers en de vrijwilligers een leuke paasattentie bezorgd om toch iets vrolijks te hebben met Pasen. Een bakje met narcisjes, gesponsord door Groothandel M.Duineveld uit Lisse. Het gebaar werd enthousiast ontvangen door gasten en vrijwilligers, meldt het bestuur.

Meer berichten